[In the next months I will review several products that are “Curly Girl”-friendly in Dutch. I found it can be quite a challenge to find budget CG-friendly products in the Netherlands and I want to help other Dutch curlies to find these products on a budget. If you’re interested in a translated review of any of these products, please let me know and I will add it later!]

A je probeert de «Curly Girl» -methode té gebruiken los Nederlandse krullenbol loop je al Snel planteen een proble aan: ongeveer alle productos die Worden aangeraden zijn niet té Koop in Nederland. En Wanne ze dat wel zijn, zijn het helaas vaak de dure productos die niet Binnen ieders budget valles. Het zou zoveel makkelijker zijn los je «Curly Girl» -vriendelijke productos Gewoon voor een paar euro bij de dichtstbijzijnde drogist kon kopen. Gelukkig is er dan goed Nieuws: los je goed zoekt, zijn deze productos er namelijk Gewoon! Vaak zijn ze niet direct Gericht op krullend haar, maar met een Steed Grot wordende Groep mensen die geen SL (E) S, Silicon of parabenos in hun haarproducten Will, wordt de Groep productos die wel krulvriendelijk zijn ook Steed Grot. Daarom ga ik de komende tijd budget haarproducten Analísis die CG-vriendelijk zijn. Vandaag zijn dat twee conditioners: de inyectarlo Argan Conditioner en Andrélon Conditioner Zijdeglans & Zen.

Acondicionador inyectarlo Argan

Deze conditioner was de eerste die ik kocht toen ik Begon met of Curly Girl methode, voornamelijk omdat deze het goedkoopst was met 500ml for 3,69 € bij de Kruidvat. En het Bleek metas een goede keuze té zijn! De conditioner heeft een dikkige, vettige substantie die makkelijk aan té brengen is in je haar en goed helpt bij het ontklitten. Hij heeft een Vrij neutrale zachte geur die ik zelf erg Lekker Vind ruiken. Ik heb het idee dado de conditioner mijn haar goed voedt zonder mijn Krull té verzwaren. A yk de conditioner in mijn haar LAAT Zitto los leave-in heb ik ook duidelijk Minder pluis en een BETERE kruldefinitie.

Een ander Groot voordeel van inyectarlo is dat hun productos vegano zijn, llevas los dat belangrijk voor je is, is deze conditioner een goede keuze. Er is ook een kokosvariant, maar zelf bien ik niet zo’n hacen van de geur van kokos, llevas bien ik voor degenere met arganolie gegaan.

Het grootste nadeel aan deze conditioner Vind ik dat hij zo dik is dat hij erg lastig uit de Fles té krijgen is. Het is daarom ook lastig om hemos helemaal leeg té krijgen, maar dat is té verhelpen door de Fles door té Knipper los hij bijna leeg is.

Een ander nadeel is dat hij niet geschikt is a je je heel strikt aan de Curly Girl methode houdt: hij bevat namelijk een kleine hoeveelheid isopropyl alcohol die je haar zou kunnen uitdrogen. Zelf Merk ik hier Echter Nieto, in volgens ingrediëntenlijsten donde internet gaat het ook om Minder and 0.1%.

Ingredientes: Aqua (agua / agua), alcohol cetearílic, cloruro de cetrimoni, cloruro de estearalconi, aceite de núcleo de Argania Spinosa (Argan), perfume (aroma), alcohol estearílico, alcohol isopropílico, benzoato de sodio, ácido cítrico

Ik bien inmiddels al aan de Tweede Fles van deze conditioner bezig, en Gezi de goede Prijs / kwaliteit-verhouding, met name ten opzichte van de hoeveelheid die je ervoor krijgt, zal ik hemos zeker nog vaker kopen.

Andrélon Conditioner Zijdeglans & Zen

Van een Merk los Andrélon zou je niet direct verwachten dat ze haarproducten hebben die Curly Girl-vriendelijk zijn – maar tacto bevat deze conditioner geen siliconas, parabenos en kleurstoffen. De conditioner Kost € 04:05 bij de Kruidvat en DAAR krijg je dan maar 300ml voor, wat hemos een stukje duurder maakt dan de inyectarlo conditioner.

De conditioner heeft een Vrij Dunne substantie, waardoor ik het lastig Vind om hemos in mijn haar aan té brengen zonder de Helfta op de Grond té latens druipen. A yk alles fatsoenlijk in m’n haar krijg heb ik Echter niet heel veel nodig om tacto effectief té kunnen ontklitten. De conditioner is goed té gebruiken los leave-in. Daarbij Vind ik hemos het Mooiste effect hebben van de conditioners die ik todo nog toe geprobeerd heb: ook de onderkant van mijn haar krult goed mee.

De conditioner bevat amandel- en avocado-Olie, die het blijkbaar goed doen op mijn haar. De geur Vind ik ook heerlijk: een Frisse zoetige geur, die lang blijft hangar. A je de geur té sterk vindt, zou ik de conditioner daarom wel afraden.

Ingredientes: agua, alcohol cetearílico, Estearamidopropil dimetilamina, Prunus amygdalus dulcis aceite, Persea gratissima Petróleo, cloruro de Behentrimonium, Parfum, cloruro de sodio, EDTA disódico, dipropilenglicol, ácido láctico, DMDM ​​hidantoína, amil Cinnamal, salicilato de bencilo, butilfenilo Methylpropional, hexilo Cinnamal, Limoneno, Linalool

Este nadeel van de conditioner es actual, heor lían die «natuurlijk Puur» heet, niet zo heel veel Natuurlijke ingredientes bevat. Zelf Vind ik dat geen pro, maar los je DAAR wel waarde aan Hecht, zou ik deze conditioner overslaan.

Voor mij persoonlijk werkt hij Echter goed, en ook deze conditioner heb ik daarom al een Tweede Keer gekocht.

He je deze conditioners al geprobeerd of wil je ze Prob? Werken ze voor jouw haar? Of he andere goede CG-vriendelijke budget aanraders? Laat een comment Achter!

0/5 (0 Reviews)